Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen
Heiloo Bonkelaar 75
€ 515.000 k.k.

79 m2

Wonen

3

Kamers

Omschrijving

Bestaat dat? Een appartement dat perfect is voor een koppel met een baan in de regio of Amsterdam en tegelijkertijd net zo’n heerlijk thuis kan zijn voor een echtpaar dat niet meer hoeft te werken, maar nog wel volop in het leven staat? Zie hier dit pas twee jaar oude appartement met 2 slaapkamers en een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage. Een plek om veilig en comfortabel te wonen, met de mogelijkheid om snel en makkelijk met fiets, auto of openbaar vervoer naar het werk of eropuit te gaan. Bijvoorbeeld naar het bos, duin en strand waar Heiloo zo dichtbij ligt.

Het appartement is gelegen aan de westkant van het dorp in een ruim opgezette, nieuw gebouwde wijk. Recreatiegebied het Maalwater ligt pal naast de deur. Dit park vormt de verbinding met het Noord-Hollandse polderlandschap van de Egmondermeer en de Baafjespolder, die op hun beurt weer overgaan in de duinen en het strand van Egmond aan Zee. Binnen een kwartier fietsen staat u op het strand te genieten van de zonsondergang of loopt u met de hond in de polder. Ook de praktische voorzieningen zijn dichtbij. U fietst binnen een paar minuten naar winkelcentrum het Hoekstuk voor de dagelijkse boodschappen en op slechts 6 minuten fietsen ligt het centrum met al haar faciliteiten, waaronder winkelcentrum ’t Loo, gezellige restaurants en het NS-station met direct verbindingen naar Den Helder en Amsterdam. Ook scholen zijn dichtbij huis, net als diverse sportvelden, met de keuze uit onder meer voetbal, tennis, padel, badminton, atletiek, honkbal en fitness. En in de zomermaanden is het heerlijke toeven in het nabijgelegen zwembad Het Baafje. Groot voordeel is bovendien dat Heiloo vlakbij de A9 en A8 ligt: goede verbindingswegen richting de Randstad.

Nieuwsgierig naar dit prachtige appartement? De indeling is als volgt:

Het nieuwe appartementengebouw ‘Klein Varnebroek’ straalt grandeur uit dankzij de ronde hoeken, contrastrijke gevels en statige trap naar de voordeur, die dankzij het verharde slingerpad door de tuin ook moeiteloos bereikbaar is voor mensen die minder goed ter been zijn. Het gebouw is voor bezoekers alleen te betreden na contact met bewoners via het bellentableau met videofoon in het voorportaal. Hier bevinden zich eveneens de brievenbussen.

De ingang van dit gelijkvloerse appartement bevindt zich op de begane grond, direct naast de hoofdentree. Bij binnenkomst voelt u zich direct welkom in deze warme, lichte woning. Het appartement is fraai afgewerkt en nog vrijwel nieuw. Alle wanden en plafonds zijn fris wit en op de vloer ligt door de hele woning een PVC vloer met vloerverwarming. Over onderhoud hoeft u zich de komende jaren geen zorgen te maken.

Rechts ligt de eerste slaapkamer van ca. 7,5 m². Dit kan bijvoorbeeld ook een mooie werkkamer, hobbykamer of logeerkamer worden. Daarnaast bevindt zich de tweede slaapkamer van maar liefst ca. 15 m². Dit is met recht de ‘master bedroom’.

Links van de hal bevindt zich de badkamer van ca. 5,5 m² met zwarte vloertegels, witte wandtegels, een grote inloopdouche, dubbele wastafels, designradiator en mechanische ventilatie. Het toilet zit naast de badkamer in een separate ruimte. Wel zo prettig als u gasten heeft. Eveneens heel fijn is de ruime bergkast / technische ruimte van ca. 5 m² in de hal voor uw stofzuiger, boodschappenvoorraad en dergelijke. Ook de aansluiting voor de wasmachine zit hier.

Vanuit de hal kijkt u in een rechte lijn naar de zonnige woonkamer van ca. 34 m². Deze woonkamer met open keuken is een heerlijk rustige oase om in thuis te komen. Dat is mede te danken aan de hoge ramen waardoor veel licht naar binnen komt. Alle vensters hebben kunststof kozijnen met HR ++ glas. Plof neer op een grote bank na een dag hard werken of avondje uit, of maak voor uzelf een lekkere maaltijd in de moderne keuken voorzien van een combi-oven, inbouw vaatwasser, koel/vriescombinatie, 4 pits inductiekookplaat en afzuigkap. Bij mooi weer zet u heerlijk de deur open naar het terras van ca. 14 m². Het ligt fraai op het zuiden en biedt meer dan genoeg plek om in de zon te ontspannen of ’s avonds in goed gezelschap buiten te eten.

In de afgesloten parkeerkelder onder het gebouw heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats met daarachter een afsluitbare berging van ca. 6 m² waar u fietsen, scooters, skispullen, dakkoffers, gereedschap en dergelijke kunt opbergen. Parkeren kan ook op een van de openbare parkeerplaatsen op straat.

Wordt dit uw nieuwe huis om ontspannen in thuis te komen? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak voor een uitgebreide bezichtiging.

Bijzonderheden:
– Vrijwel nieuw gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers;
– Energielabel A;
– Privé parkeerplaats en berging in de ondergelegen parkeerkelder;
– Woonoppervlak ca. 79 m²;
– Groot terras op het zuiden;
– Volledig geïsoleerd en duurzaam, lage energielasten;
– Het appartement beschikt over 8 eigen zonnepanelen;
– Goede veiligheid door hoogwaardig hang- en sluitwerk, videofoon en afgesloten hoofdentree en parkeerkelder;
– Gelegen in een groene woonomgeving;
– Nabij alle voorzieningen, zoals winkels en NS-station;
– Actieve vereniging van eigenaren;
– Servicekosten bijdrage € 170,02 per maand (opgave september 2024);
– Aanvaarding in overleg, maar kan spoedig.

Kenmerken

Prijs
€ 515.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte
79 m2
Inhoud
290 m3
Buitenruimte
14 m2
Tuinoppervlakte
14 m2

Bouw

Type object
Appartement
Bouwjaar
2022
Soort
Benedenwoning
Woonlaag
1
Dak type
Plat dak
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Ligging

Ligging
Aan bosrand, Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

Tuin

Achterom
Nee

Energieverbruik

Energielabel
A

Voorzieningen

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Parkeergarage

Plattegronden