Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen
Alkmaar Elisabethtuinen 40
€ 519.000 k.k.

90 m2

Wonen

3

Kamers

Omschrijving

Wij bieden aan een fantastisch appartement met balkon op de derde verdieping van het appartementengebouw De Tuin van Elisabeth met afzonderlijke berging en parkeerplaats. Hier woont u op een UNIEKE stek op de plaats van het voormalig ‘St. Elisabeth-ziekenhuis’ in het Emmakwartier.

U heeft mooi weids uitzicht over de Van Houtenkade en het water. Door de goede situering op het zuiden heeft u naast de gunstige daglichttoetreding altijd heerlijk het zonnetje op het balkon (ca. 10 m²).
Daar komt nog eens bij dat juist dit appartement is gesitueerd op zowel een hoek als op de bovenste verdieping en u dus extra privacy heeft op het balkon.

Wonen zonder zorgen… met de mogelijkheid voor verzorging op maat, zoals (tegen betaling) o.a. maaltijdvoorziening, internetcafé, 24-uurs alarmering, kapper, etc.

Indeling:
Parkeergarage: via de hellingbaan komt u via de middels afstandsbediening geopende deur in de garage. Hier treft u een zeer ruime parkeerplaats aan. Tevens bevindt zich hier de inpandig bereikbare berging.

Begane grond: entree met videofooninstallatie, brievenbussen, trappenhuis en lift.

Woonverdieping (3e):
Entree/hal (ca. 5,5 m²) die toegang biedt tot het toilet met fonteintje, ideale en ruime inpandige berging met de aansluiting voor de wasmachine/droger en de opstelling van de c.v.-ketel, de slaapkamer aan de voorzijde (ca. 10 m²) met extra zijraam en vervolgens de ruime living (ca. 38 m²) met deur naar het balkon en aansluitend de open keuken. De moderne keuken heeft een L-vormige opstelling en is o.a. voorzien van een natuurstenen werkblad, een 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap en een vaatwasser. Vanuit de woonkamer is de 2e slaapkamer (ca. 18 m²) bereikbaar voorzien van een vaste kastenwand met aangrenzend de badkamer. De badkamer is tot bovenaan toe betegeld en beschikt o.a. over een inloopdouche met glazen wand, een 2e hangend toilet en een wastafel met wastafelmeubel en een spiegelkast met verlichting.

Bijzonderheden:
– Het complex wordt uitstekend onderhouden door een actieve Vereniging van Eigenaren; maandelijkse servicekosten bedragen € 243,19 inclusief parkeerplaats (€ 20,98) (opgave 2024).
– Voorzien van afzonderlijke berging nr. 40 en parkeerplaats nr. 40 in de parkeerkelder;
– Voorzien van zonwering op het balkon;
– Energielabel A;
– Het gehele appartement is voorzien van een keurige laminaatvloer.

Kenmerken

Prijs
€ 519.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte
90 m2
Inhoud
321 m3
Buitenruimte
8 m2

Bouw

Type object
Appartement
Bouwjaar
2004
Soort
Galerijflat
Woonlaag
3
Dak type
Plat dak
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Ligging

Ligging
Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Aan vaarwater

Tuin

Achterom
Nee

Energieverbruik

Energielabel
A

Voorzieningen

Soorten warm water
CV ketel
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Op eigen terrein

Plattegronden

Documenten

Download