Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen
Aanbod Terug naar aanbod
HEILOO Zuivelstraat 3
€ 1.395,-

123 m²

Wonen

4

Kamers

HEILOO Zuivelstraat 3
€ 1.395,-

123 m²

Wonen

4

Kamers

Omschrijving

Heeft u interesse en wilt u zich inschrijven voor deze woning? Bezoek dan onze website en ga naar het huuraanbod. Klik op de knop “Ik ben geïnteresseerd” om uw inschrijving te starten.

Heiloo, een historisch dorp dat zijn oorsprong vindt rond het jaar 700 op een zandrug, is gelegen in een groene en aantrekkelijke omgeving. Het dorp wordt omringd door uitgestrekte bossen en ligt op slechts een kwartier fietsen van zowel het strand als de binnenstad van Alkmaar.

Heiloo biedt een breed scala aan voorzieningen, van dagelijkse boodschappen doen in het charmante oude centrum of winkelcentrum ’t Loo, tot ontspannen wandelingen door het Heilooërbos op zondagochtend. Geniet van een kop koffie bij een van de vele gezellige restaurants die het dorp rijk is. Dankzij de nabijheid van de A9 en een eigen treinstation is werkelijk alles binnen handbereik.

Op het voormalige Campina-terrein is in 2019 een prachtige, groen ingerichte woonwijk ontwikkeld met een gevarieerd aanbod aan woningen. Een uniek kenmerk van deze wijk is de behouden schoorsteen van de oude melkfabriek, die een stukje geschiedenis levend houdt. Melco laat zien dat nieuwbouw kan bijdragen aan een levendige, verrassende en fantastische woonomgeving.

Meer weten over de indeling van deze woning? Leest u dan snel verder!

Indeling
Begane grond:
Bij binnenkomst komt u in de hal, waar zich het toilet, de meterkast en de trapopgang bevinden. De royale woonkamer loopt naadloos over in een open keuken, samen goed voor een oppervlakte van circa 40 m². De gehele begane grond is voorzien van comfortabele vloerverwarming, en aan de voorzijde van de woning zorgen openslaande deuren voor een prachtige lichtinval. Via een loopdeur in de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u een overloop die leidt naar drie slaapkamers met oppervlakten van respectievelijk circa 8 m², 12 m² en 14 m². De badkamer, met een grootte van circa 4 m², is uitgerust met een douche, toilet en wastafel, wat zorgt voor een praktische en comfortabele indeling.

2e verdieping:
De zolderverdieping biedt een royale ruimte van circa 19 m² en biedt de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren. Daarnaast is er een technische ruimte aanwezig waar de C.V.-ketel staat opgesteld en waar ook een aansluiting voor de wasmachine te vinden is.

Bijzonderheden:
– De getoonde foto’s zijn van de eerste verhuur en niet recent;
– U kunt uw auto openbaar parkeren;
– Alle verdiepingsvloeren zijn voorzien van vloerverwarming;
– De woning wordt opgeleverd met 3 zonnepanelen;
– De woning dient door de huurder zelf te worden gestoffeerd;
– Ter overname wordt beschikbaar gesteld door huidige huurder onder ander zaken als: oven, vaatwasser, laminaatvloer gehele woning, diverse kasten, overkapping tuin. De vergoeding is n.o.t.k., u wordt met de vertrekkende huurder in contact gebracht;
– Onderhoud op basis van het wettelijk besluit kleine herstellingen;
– Huisdieren zijn in overleg;
– Roken is niet toegestaan.

Termijn:
– Aanvaarding per 1 oktober 2024;
– De huurovereenkomst is gebaseerd op een ROZ overeenkomst;
– De huurovereenkomst wordt afgesloten voor een periode van minimaal 24 maanden. Tijdens deze periode kan de huurder de huurovereenkomst niet tussentijds opzeggen. Na deze periode loopt de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd door en heeft de huurder een opzegtermijn van 2 kalendermaanden.

Financieel:
– Huurprijs per maand € 1.395,- exclusief gas, water, elektriciteit en gemeentelijke gebruikersbelastingen;
– Waarborgsom bedraagt tweemaal de huur;
– De huurprijs kan op voorstel van verhuurder jaarlijks worden gewijzigd. Dit is voor het eerst per 1 juli 2025.

Inkomenseis:
Belangrijk uitgangspunt voor de beoordeling van een kandidaat huurder is het inkomen.
Als uitgangspunt hanteert verhuurder een inkomenseis van een bruto maand inkomen van de hoofdkostwinner, dat gelijk moet zijn aan 3,5 x de kale huurprijs. Indien de hoofdkostwinner in loondienst is, moet hij/zij een dienstverband voor onbepaalde tijd hebben. Het tweede inkomen wordt voor 50% meegerekend.

Deze advertentie is met de meeste zorg samengesteld. Desondanks kan de advertentie afwijken van de werkelijke situatie. Aan de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.395,-
Beschikbaar vanaf
01/10/2024
Type
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Oriëntatie
oost
Aantal kamers
4
Aantal verdiepingen
3
Woonoppervlakte
123 m²
Energielabel
A