Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen
Onder bod
De Rijp De Dillenburg 26
€ 625.000 k.k.

136 m2

Wonen

3

Kamers

Omschrijving

Wat een mooi appartement is dit, maar liefst ca 136 m² groot en gelegen op de eerste verdieping van het “Rijperhof”.
Gebouwd in 2005 en met een eigen parkeerplek in de parkeergarage. Het appartement ligt op korte afstand van het historische centrum van het mooie De Rijp, de supermarkt vindt u op loopafstand en de bus stopt voor de deur.

De Rijp is gelegen tussen de polders Beemster en Schermer en grenst aan natuurgebied De Eilandspolder, waar het met een bootje prima vertoeven is. De gezellige binnenstad van Alkmaar en het strand vindt u op een half uur rijden.

Indeling

Begane grond
Hier is de entree met video bewaking en bellenpaneel, een lift en het trappenhuis.

Eerste verdieping
U komt binnen in de ruime hal met toegang tot de twee ca. 17 m² en 10 m² grote slaapkamers, de ca 10 m² grote badkamer, het separaat toilet, de berging en de woonkamer. Door het hele appartement ligt vloerbedekking. De slaapkamers zijn beide voorzien van een grote vaste kastenwand en de grootste slaapkamer heeft een eigen toegang tot de badkamer. In de berging vindt u de opstelling voor de wasmachine en -droger, de cv-ketel (2020) en de Warmte Terugwin Installatie. De ruime badkamer is voorzien van een toilet, ligbad, dubbel wastafelmeubel, inloopdouche en vloerverwarming. De ca. 68 m² grote woonkamer met open keuken is heerlijk licht door de grote raampartijen en is door zijn formaat op verschillende manieren in te delen. De elektrische haard zorgt voor een aangename sfeer. De open keuken is voorzien van een gaskookplaat, vaatwasser, combi oven – magnetron en een koel – vries combinatie.

Het ca 14 m² grote inpandige balkon (loggia) ligt op het westen en is een heerlijke plek om in de middag en avond van de zon te genieten.

Parkeren
Uw auto kunt u parkeren op uw eigen plek in de ondergrondse garage, hier vindt u ook de berging en tevens is er een oplaadmogelijkheid voor de elektrische fiets.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 2005
• Energielabel A+;
• Gezonde en actieve VVE, bijdrage € 306,11 per maand;
• Er is een lift aanwezig;
• Oplevering kan snel.
• Verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve koper niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest indien hij het verkochte zelf feitelijk zou hebben gebruikt.

Kenmerken

Prijs
€ 625.000 k.k.
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte
136 m2
Inhoud
432 m3
Buitenruimte
14 m2

Bouw

Type object
Appartement
Bouwjaar
2005
Soort
Tussenverdieping
Woonlaag
1
Dak type
Plat dak
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, HR glas

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Ligging

Ligging
Aan water, In woonwijk, Vrij uitzicht

Tuin

Achterom
Nee

Energieverbruik

Energielabel
A+

Voorzieningen

Soorten warm water
CV ketel
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Parkeergarage

Plattegronden

Documenten

Download