Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen
Aanbod Terug naar aanbod
Oudkarspel Moerasandoorn 5
€ 295.000 k.k.

62 m2

Wonen

2

Kamers

Download brochure
Oudkarspel Moerasandoorn 5
€ 295.000 k.k.

62 m2

Wonen

2

Kamers

Omschrijving

Op zoek naar je eerste eigen woning of naar een gelijkvloerse woning op de begane grond? Dan is dit comfortabele appartement in Oudkarspel met 1 slaapkamer, een besloten tuin op het zuiden en Energielabel B ideaal voor jou. Je vindt hier de rust en gezelligheid van een dorp, met alle stadse reuring dichtbij.

Dit appartement ligt op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex in Oudkarspel, een dorp dat verweven is met water en het Rijk der Duizend Eilanden. Het dorp heeft een rijke historie die teruggaat tot de 11e eeuw. Het is een plek om te wonen in ontspanning. Op een paar honderd meter van huis ligt het Diepsmeerpark, een prachtig park dat zich uitstrekt over 12 hectare met wandel- en fietspaden, speelvelden, picknickplaatsen en een grote visvijver. Bovendien worden hier regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd. Op nog geen kwartier fietsen bereik je recreatiegebied Geestmerambacht, de perfecte plek voor een avondwandeling, rondje hardlopen, skeeleren of op een mooie zomerdag lekker aan het water liggen. Juist zin om te shoppen, uit eten te gaan of gezellig naar de film of theater? Het centrum van zowel Heerhugowaard als Alkmaar liggen eveneens binnen handbereik. Met de auto rijd je zo op de provinciale weg richting Den Helder, Schagen, Heerhugowaard, Haarlem of Amsterdam. Voor de dagelijkse boodschappen is er een grote supermarkt op 450 meter van huis.

Met de locatie zit het dus wel goed. Nieuwsgierig naar dit leuke appartement, waar je op korte termijn al in kunt? De indeling is als volgt:

Begane grond:
De gelijkvloerse benedenwoning ligt in een rustige straat. Rondom het gebouw zijn diverse openbare parkeerplaatsen. In de voortuin staat een stenen berging van ca. 4 m2. Een perfecte plek voor het opbergen van je fiets, scooter, gereedschap en dingen die je tijdelijk niet nodig hebt.

Je komt binnen in een lange hal met strakke, friswitte wanden. Op de vloer ligt door het hele appartement een fraai houtlook laminaat met brede planken. Aan de voorzijde links bevindt zich de slaapkamer van ca. 10 m2 met badkamer en suite van ca. 5 m2. Die is voorzien van een groot ligbad met douche, een modern wastafelmeubel met bijpassende handdoekenkast en mechanische ventilatie. De badkamer is volledig betegeld en dus eenvoudig te onderhouden. In de badkamer bevindt zich tevens de aansluiting voor de wasmachine en droger.

In de hal vind je verder de meterkast, de CV-ruimte en een bergkast voor je stofzuiger, strijkplank en boodschappenvoorraad. Ook bevindt zich hier een separate toiletruimte. Wel zo praktisch als je gasten hebt.

Aan het einde van de hal kom je in het hart van dit huis: de heerlijk ruime en lichte woonkamer van ca. 35,5 m2 met openslaande deuren naar de tuin op het zuiden. Deze ruimte voelt als een warme cocon, waarin je in alle rust kunt ontspannen na een drukke dag, bijpraat met familie en vrienden en gezellige etentjes kunt organiseren voor de mensen die je lief zijn. De open keuken is daarvoor ideaal. Deze is voorzien van 4-pits gaskookplaat met RVS-afzuigkap, koelkast met vriesvak en veel kastruimte.

De besloten tuin op het zuiden is een heerlijk verlengstuk van de woonkamer. Op mooie dagen zet je de tuindeuren wagenwijd open en wordt je leefruimte twee keer zo groot. De tuin is nu volledig betegeld, maar met het verwijderen van een paar tegels kun je hier je eigen groene oase van maken. In de hoek staat een houten patio, waar je een knusse zitplek kunt creëren. Aan de gevel zit een zonnescherm dat schaduw biedt op de heetste momenten van de dag. De omheinde tuin is via een poort ook vanuit de steeg achterom te bereiken.

Wordt dit jouw plek van ontspannen thuiskomen? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak voor een uitgebreide bezichtiging.

Bijzonderheden:
– Energielabel B;
– Woonoppervlak ca. 62 m²;
– Eigen achtertuin ca. 37 m²;
– Direct klaar om in te trekken;
– Nabij alle voorzieningen;
– Actieve vereniging van eigenaren;
– Servicekosten € 111,89 per maand;
– Rustige en groene omgeving met diverse recreatiegebieden op korte afstand;
– Aanvaarding in overleg, maar kan spoedig.

Kenmerken

Prijs
€ 295.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte
62 m2
Inhoud
215 m3
Buitenruimte
0 m2
Tuinoppervlakte
37 m2

Bouw

Type object
Appartement
Bouwjaar
1997
Soort
Benedenwoning
Woonlaag
0
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Ligging

Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

Tuin

Staat
Normaal
Achterom
Nee

Energieverbruik

Energielabel
B

Voorzieningen

Soorten warm water
CV ketel
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Documenten

Kaart van het Kadaster Download