Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen
Nieuw
Heiloo Swanendael 3
€ 975.000 k.k.

151 m2

Wonen

790 m2

Perceel

5

Kamers

Omschrijving

Altijd al gedroomd van een grote weeldigere tuin waarin u iedere dag urenlang kunt ontspannen? Deze prachtige bungalow met 3 slaapkamers staat op een perceel van maar liefst 790 m². De huidige eigenaar heeft er een waar paradijs van gemaakt. En dat kan nu van u worden.

Deze bijzondere bungalow ligt bovendien op een fantastische plek: vlak naast het Heilooërbos en landgoed Nijenburg en op loopafstand van het gezellige centrum van Heiloo met winkelcentrum ’t Loo, de wekelijkse warenmarkt op woensdag, diverse restaurants en het theater & filmhuis De Beun voor een avondje uit. Het NS-station ligt op nog geen 5 minuten fietsen. Sportief uitleven kan in het naastgelegen Heilooërbos of op de sportvelden vlakbij, met de keuze uit onder meer voetbal, tennis, padel, badminton, atletiek, honkbal en fitness. Het strand en de duinen van de Egmonden liggen eveneens op korte fietsafstand. Groot voordeel is bovendien dat Heiloo vlakbij de A9 en A8 ligt: goede verbindingswegen richting Amsterdam en Haarlem.

Nieuwsgierig naar deze bijzondere levensloopbestendige bungalow met 3 slaapkamers? De indeling is als volgt:

Bungalow:
Rust, bomen en geen overburen: deze woning ligt aan een buitengewoon idyllische straat zonder doorgaand verkeer. Parkeren kan eenvoudig op eigen erf. De oprit naast huis is groot genoeg voor minstens 2 auto’s. De voortuin geeft al een voorproefje van de fraai aangelegde tuin achter huis.

Maar eerst de woning zelf. U komt binnen in een moderne hal met tegelvloer van ca. 14 m². Het eerste dat opvalt zijn de grote glazen deuren naar de woonkamer toe. Die is met ca. 55 m² riant. De houten vloer en speelse doorgangen in de draagmuur geven deze ruimte een gevoel van thuiskomen. Ook heerlijk is dat de zon gedurende de dag door alle ramen rondom naar binnen schijnt en zorgt voor natuurlijke behaaglijkheid. Dat doet de open haard op kille herfstdagen en koude winteravonden. Ziet u zichzelf al zitten met een goed glas in de hand bij het knapperende vuur? Vanaf de bank heeft u bovendien een fraai zicht over de grote waterpartij voor huis.

Aan de indeling van de kamer kunt u zien dat in het verleden een deel aan de woning is aangebouwd. Hier is ruimte voor een grote eettafel met stoelen. Ideaal voor lange avonden met familie en vrienden. De chef in de keuken praat gezellig mee, terwijl die een feestmaal bereidt. De werkruimte in de keuken is net uit zicht, zodat de kok wel het contact met gezin en gasten heeft, maar de vaat niet direct te hoeft worden opgeruimd. Het is kortom een keuken waar iedere kookliefhebber zich kan uitleven. Hij is maar liefst ca. 17 m² groot en uitgerust met veel werkruimte, een natuurstenen werkblad, 5-pits inductiekookplaat met rvs afzuigkap, magnetron, oven, Quooker kraan, inbouwkoelkast en vaatwasser (Miele). Tijdens het koken heeft u vanuit de ramen fijn uitzicht over de groene tuin aan weerszijden. U heeft snel warm water, want de CV-ketel (Remeha, 2021) hangt hier in een kast, hiernaast bevinden zich nog 2 grote kasten waar ruimte is voor wasmachine, droger en vriezer.

Terug naar de hal. Daar bevindt zich een moderne, betegelde toiletruimte met hangend toilet en fonteintje en de meterkast met gemoderniseerde groepenkast, slimme gas-/elektriciteitsmeters en glasvezelkabel. Bovendien geeft deze hal toegang tot de 3 slaapkamers, die allemaal aan de achterkant van de woning liggen en dus uitkijken over de tuin.

De master bedroom meet ca. 17 m² en heeft de beschikking over een zeer fraaie badkamer en suite van ca. 7 m². Deze is uitgerust met een dubbele wastafel, inloopdouche, hangend toilet, designradiator en handdoekenkast. Een heerlijke plek om de dag in alle rust te beginnen of eindigen.

De middelste slaapkamer van ca. 13,5 m² is nu ingericht als kantoorruimte. Heel fijn van deze kamer is de deur naar de achtertuin. Als u hier gaat slapen, loopt u na het wakker worden zo naar buiten voor een kopje koffie in de ochtendzon. Deze kamer geeft met een vlizotrap ook toegang naar de vliering van ca. 31,5 m2. Een praktische plek om alles op te bergen wat u tijdelijk niet nodig heeft, zoals kerstversiering of reistassen.

Tot slot ligt aan de zijkant van de woning de derde slaapkamer van ca. 10,5 m². Deze heeft een eigen doucheruimte van ca. 2 m² met wastafel en is heerlijk licht door de grote ramen aan twee zijden.

Perceel:
Bij zo’n mooie woning hoort natuurlijk een fantastische tuin waar u veel privacy heeft en dankzij de ligging de hele dag kunt genieten van de zon. Rondom de woning is in de afgelopen jaren een groene oase ontstaan waarin het hele jaar door kleur te zien is. Vogels vliegen af en aan en zelfs op kille dagen is het hier aangenaam vertoeven dankzij de overkapping met terras en houtgestookte haard. In de tuin staat bovendien een berging van ca. 20,5 m² voor gereedschap het stallen van fietsen en tuinmeubelen.

Wordt dit uw huis waarin u geniet van het buitenleven? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak voor een uitgebreide bezichtiging.

Bijzonderheden:
– Levensloopbestendige bungalow met 3 slaapkamers;
– Woonoppervlak ca. 151 m²;
– Volledig geïsoleerd;
– 16 zonnepanelen (2018);
– Alle ramen zijn voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas;
– De vloer is geïsoleerd met EPS parels;
– Energielabel C;
– Fraai aangelegde besloten tuin rondom het huis met veel privacy en zon;
– Rustig gelegen in hartje centrum;
– Zeer dichtbij alle voorzieningen;
– Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Prijs
€ 975.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel
790 m2
Woonoppervlakte
151 m2
Inhoud
659 m3
Buitenruimte
0 m2

Bouw

Type object
Woonhuis
Soort
Bungalow
Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1960
Dak type
Zadeldak
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Ligging

Ligging
Aan bosrand, Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving

Tuin

Type
Achtertuin
Staat
Fraai aangelegd
Ligging
Noordoost
Achterom
Ja

Energieverbruik

Energielabel
C

Voorzieningen

Soorten warm water
CV ketel
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Op eigen terrein

Documenten

Kaart van het Kadaster Download