Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen
Aanbod Terug naar aanbod
Alkmaar Breedstraat 37F
€ 300.000 k.k.

70 m2

Wonen

1

Kamers

Download brochure
Alkmaar Breedstraat 37F
€ 300.000 k.k.

70 m2

Wonen

1

Kamers

Omschrijving

Instapklare studio in het hart van Alkmaar!

Droomt u van wonen midden in de bruisende binnenstad van Alkmaar? Dan is dit uw kans! Deze prachtige studio ligt op de eerste verdieping van dit kleinschalige appartementencomplex, perfect onderhouden en helemaal instapklaar. U hoeft alleen maar uw spullen mee te nemen en u bent klaar om te genieten van alles wat de gezellige stad Alkmaar u te bieden heeft!

Met de gezellige winkelstraten van de Laat en de Langestraat letterlijk om de hoek, zonnige terrasjes binnen handbereik, is dit de perfecte plek om te wonen voor liefhebbers van stadse gezelligheid. Even de deur uit voor een boodschap, een middagje shoppen, of een drankje op een van de sfeervolle pleinen? Het kan hier allemaal!

Indeling:

Begane grond: u komt binnen via de centrale entree met bellentableau, brievenbussen en een trap naar de bovengelegen appartementen.

Eenmaal in de studio betreed u een nette hal ca. 4 m² die toegang geeft tot het keurig afgewerkte toilet en de moderne badkamer ca. 4 m², voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en een stijlvolle designradiator. De lichte, strak afgewerkte woonkamer ca. 59 m² met grote ramen biedt volop natuurlijk licht en is flexibel in te delen, met genoeg ruimte om een slaapgedeelte te creëren met bv. een roomdivider. U zou hier ook ensuite deuren kunnen plaatsen om de slaapkamer van de woonkamer te scheiden en om lichtinval te creëren.

De halfopen keuken is modern en praktisch ingericht met diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vaatwasser, elektrische kookplaat en afzuigkap. Ook hier zorgen de grote ramen voor veel lichtinval, wat zorgt voor een fijne, open sfeer. De gehele studio is netjes afgewerkt met een laminaatvloer.

Kortom: een unieke kans op een sfeervolle en comfortabele plek in het bruisende hart van Alkmaar!

Bijzonderheden:
• Energielabel A;
• Instapklare studio;
• Op loopafstand van Waagplein;
• De Breedstraat is een rustige straat daar het geen winkelstraat is. Met de auto kunt u hier gemakkelijk komen, parkeren kunt u beter aan één van de grachten doen;
• Servicekosten bedragen € 73,42 per maand (opgave 2023);
• Intercominstallatie aanwezig;
• Bij oplevering blijft de laminaatvloer liggen en het appartement wordt verder leeg opgeleverd;
• Verkoper maakt gebruik van een vaste projectnotaris;
• Oplevering kan spoedig;
• Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest indien hij het verkochte zelf feitelijk zou hebben gebruikt.

Kenmerken

Prijs
€ 300.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte
70 m2
Inhoud
233 m3
Buitenruimte
0 m2

Bouw

Type object
Appartement
Bouwjaar
2018
Soort
Portiekflat
Woonlaag
1
Dak type
Samengesteld dak

Indeling

Aantal kamers
1

Ligging

Ligging
Aan rustige weg, In centrum

Tuin

Achterom
Nee

Energieverbruik

Energielabel
A

Voorzieningen

Soorten warm water
CV ketel
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen

Plattegronden

Documenten

Kaart van het Kadaster Download