Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen
Heiloo Stationsweg 89h
€ 389.500 k.k.

72 m2

Wonen

3

Kamers

Omschrijving

Dit appartement met 2 slaapkamers is perfect voor een koppel met een baan in de regio of Amsterdam en kan tegelijkertijd net zo’n heerlijk thuis zijn voor een echtpaar dat niet meer hoeft te werken, maar nog wel volop in het leven staat. Het ligt namelijk pal naast het NS-station van Heiloo, heeft een supermarkt, bakker, drogist, bloemist, cadeauwinkels, kapper, sportschool en diverse restaurants naast de deur en beschikt over een eigen parkeerplaats in de naastgelegen ondergrondse parkeergarage. Dit is een plek om veilig en comfortabel te wonen, met alle reuring dichtbij en de mogelijkheid om snel en makkelijk met fiets, auto of openbaar vervoer naar het werk of eropuit te gaan. Bijvoorbeeld naar het bos, duin en strand waar Heiloo zo dichtbij ligt.

Nieuwsgierig naar dit fijne appartement met alle dagelijkse voorzieningen voor de deur? De indeling is als volgt:

Straatniveau:
De centrale entree tot dit kleinschalige appartementengebouw zit aan de Stationsweg. Voor bezoekers is deze alleen te betreden na contact met bewoners via het bellentableau met videofoon. In de keurig onderhouden entree bevinden zich de brievenbussen, het trappenhuis en de lift naar de verschillende verdiepingen. In de kelder heeft u de beschikking over een eigen berging voorzien van verlichting en elektra. De parkeerplaats bevindt zich in de parkeerkelder van het naastgelegen complex.

Tweede verdieping:
Het appartement ligt op de tweede verdieping en is zowel bereikbaar met de lift als met de trap. U komt binnen in een lange hal met houten laminaatvloer die over de hele oppervlakte van de woning ligt. Aan het einde van de hal, aan de straatzijde van het appartement, bevindt zich de woonkamer van ca. 39 m² met aangrenzend een balkon op het noorden, waar u bij mooi weer lekker buiten kunt zitten. Er is in deze woonkamer meer dan genoeg plek voor een grote bank, eettafel met stoelen voor vier personen en kasten. De witte open keuken is voorzien van een oven, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en veel bergruimte. Naast de keuken ligt een ruimte met de CV-opstelling en aansluiting voor de wasmachine/droger.

Een deur in de woonkamer brengt u naar een kleine hal waaraan de twee slaapkamers van respectievelijk ca. 13 en 6 m² liggen. Dankzij de ramen met kunststof kozijnen komt hier veel daglicht naar binnen. De tweede slaapkamer is net zo geschikt als logeerkamer, kantoor, gameroom of fitnessruimte. Het zou ook een mooi atelier kunnen zijn. Naast de slaapkamers bevindt zich de badkamer. Die is volledig betegeld en dus eenvoudig te onderhouden. Hij is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet. In de hal bij de voordeur zit eveneens een separaat toilet met fonteintje, waar uw gasten gebruik van kunnen maken.

Wordt dit uw nieuwe thuis? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak voor een uitgebreide bezichtiging.

Bijzonderheden:
– Appartement met 2 slaapkamers, privé parkeerplaats en berging in de ondergelegen parkeerkelder;
– Woonoppervlak ca. 72 m²;
– Lift aanwezig;
– Goede veiligheid door hoogwaardig hang- en sluitwerk, videofoon en afgesloten hoofdentree en parkeerkelder;
– Zeer dichtbij alle voorzieningen, waaronder het NS-station;
– Volledig geïsoleerd;
– Energielabel A;
– Het appartementengebouw is voorzien van zonnepanelen; de opgewekte stroom wordt gebruikt voor de gemeenschappelijke ruimten;
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 31,75 voor de parkeerplaats en voor het appartement met berging € 139,08 (opgave 2024 per 1 januari 2025 zal dit € 143,25 bedragen per maand);
– Het betreft een voormalige huurwoning;
– Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.
– Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Prijs
€ 389.500 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte
72 m2
Inhoud
231 m3
Buitenruimte
12 m2

Bouw

Type object
Appartement
Bouwjaar
2007
Soort
Bovenwoning
Woonlaag
2
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Ligging

Ligging
In centrum

Tuin

Achterom
Nee

Energieverbruik

Energielabel
A

Voorzieningen

Soorten warm water
CV ketel
Parkeer faciliteiten
Parkeergarage

Plattegronden

Documenten

Download